2019. január 21., hétfő

Iskolatáska akciók télen?

Ha az ember télen keres iskolatáskát, annak általában két oka lehet:

1. Nyáron vagy ősz elején nem vett újat és a régi most adta meg magát
2. Vásárolt újat, akár magának vagy gyermekének, de mostanra tönkrement

Az utóbbi nem túl szerencsés, de legalább van kiindulópont, hogy milyet ne vegyünk újra.

A legtöbb leárazás természetesen szeptemberben van, de aki mostanság, a tél közepén keres iskolatáskát, az se keseredjen el, mert szétnéztünk és bár nehezen, de találunk akciókat!
Igaz, azt gondoltuk, most lesz csak igazán nagy kiárusítás, de valójában a leárazások közepén a webshop forgalmazók többsége az iskolatáska akciót elintézte annyival, hogy a termék fotóját egy "Sale" logóval egészítette ki, de érdemi leértékelés nem történt.

Nézzük, mit találtunk!
Talán nem meglepő, hogy a Budmil oldalán mindig van akció. Nem több, mint lenni szokott általában, tehát 20-30%-kal olcsóbban tudjuk most is beszerezni az éppen leértékelt darabot.

Több mintával is megtaláljuk ezt az ergonómia táskát 20% kedvezménnyel: 18.990Ft,- helyett 15.192Ft,-


Az etaska.hu oldalán több márkától is találtunk leértékelt táskákat, bár kis szépséghiba, hogy az iskolatáska kategória alá sorolták be az oldaltáskákat és a hátizsákokat is, de azért lehet jókat találni.

Ez az Adidas pink hátizsák, most 33%-kal olcsóbb, 7.490Ft,- helyett 4.990Ft,-.


Szintén az etaska.hu oldalán találtuk 50% kedvezménnyel ezt a Nike hátizsákot. 9.990Ft ,-helyett 4.990Ft,- . Ez egy szuper jó kis vétel lehet, akár csak, hogy legyen otthon egy, mert a színe is teljesen semleges, így az egész család ki tudja használni.

A Santoro iskolatáskák nagyon népszerűek a kislányok körében és teljesen érthető, hiszen csodaszép, egyedi a design és ennek tudatában nem is tartoznak az olcsó árkategóriába.

Egyetlen táskát találtunk a gorjuss-shop.hu oldalán 17% kedvezménnyel 32.390Ft, helyett 26.990Ft,-.

Ez az ergonómiai iskolatáska mindent tud, amit egy iskolatáskának tudni kell (korábbi cikkünk erről: 3+1 dolog, amire figyelj az iskolatáska megvásárlásakor ), így akinek szeptemberben lesz aktuális az iskolatáska, azoknak is javasoljuk átgondolásra.

Szuper iskolatáskákat találtunk a Gabol oldalán is a kifutó termékek között!
25% kedvezménnyel 12.000Ft,- helyett 9.000Ft.-
44% kedvezménnyel pedig az alábbi Treck hátizsák 16.000Ft,- helyett 8.990Ft,-.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése